Socionom, dipl. Samtals- & somatiskterapeut

Stödmaterial

Denna sida är tänkt att vara ett smörgåsbord! 

En stor del av visionen med Landins Terapi är att erbjuda möjligheter för dig att hitta fler sätt att utveckla din relation med dig själv. Det går att göra på många olika sätt och du behöver hitta de sätt som passar dig bäst. Därför har denna sida flera olika typer av stödmaterial som du kan fördjupa dig med.

Tre månader

Mitt examensarbete för att bli dipl. samtalsterapeut resulterade i en kalender med massor av fantastiska övningar som hjälper dig att utmana tidigare förställningar och hitta nya vanor. Målet är att hjälpa dig hitta vad du behöver för att skapa ett rikare liv, så du kan leva ett liv som känns meningsfullt för dig. 

Tre månader är fylld med övningar för att reflektera över dina tankar och känslor samt skapa möjligheter för att öva på medveten närvaro. Parallellt med övningarna finns den odaterade kalendern i ett härligt flöde som räcker för tre månader. 

Tre månader erbjuds i pdf – format

Feedback på Tre månader
Läs mer
”Tre månader har främst gett mig en start i att faktiskt ta tag i mitt eget välmående och aktivt reflektera och agera kring det. Det har varit väldigt nyttigt att komma på själv vad det är jag vill fokusera på men samtidigt få en vägledning dit, det var också intressant att reflektera över hur mycket energi man lägger på vad och hur mycket man egentligen skulle vilja lägga, det tyckte jag var en ögonöppnare."
Feedback på Tre månader
Läs mer
"Det hände emellanåt att jag funderade på vad jag hade skrivit om de livsvärden och handlingar jag ville förbättra och varför det fick mig sedan att ändra inställning till vissa saker/situationer (till det bättre) vilket i sin tur gjorde att jag kände mig stoltare över mig själv och förbättrade min dag. Annars om man kommer på såna saker man önskar att man gjorde utan att ha skrivit ner det händer det lätt att man har glömt bort det efter ett par dagar.”
Feedback på Tre månader
Läs mer
”Jag gillade främst andningsövningar i början, den fick mig att stanna upp och fånga nuet samt bli medveten om mig själv på ett bra sätt. Blev som ett mellanslag i dagens rutiner.”
Feedback på Tre månader
Läs mer
”Jag tyckte alla övningar var väldigt givande. Ingen kändes överflödig men jag saknade heller inte något.”
Feedback på Tre månader
Läs mer
”Det har fått mig att bli mer medveten om mig själv och livet”
Föregående
Nästa

Beställ Tre månader

299 kr inkl. moms

Andas i en fyrkant

När känslor stormar är det vanligt att vår kropp reagerar med att hjärtat slår snabbare, andningen blir påverkad och mycket annat. Denna guidade övning hjälper dig att hjälpa kroppen att komma ner i varv.

Flytta ditt fokus
Här får du en övning där du får möjlighet att öva på att flytta ditt fokus från stormiga tankar. Enda du behöver är dig själv och ett litet föremål ex. en penna eller en knapp.

Ditt andetag just nu
Det är ganska sällan vi tar oss tid att bara iaktta vårt eget andetag utan att varken påverka eller förändra den. Denna övning ger dig möjlighet att göra just det.

Poddavsnitt

Jag har den fantastiska möjligheten att samverka med underbara Malin som driver PODDTERAPEUTEN – vilket är en podd där Malin bjuder in olika gäster och talar om viktiga ämnen.

Under våren 2022 kickade vi även igång ”Lördagsfika med Malin & Erika”, vilket kommer ut varannan lördag – Där vi bjuder in dig att följa med på lite mer lättsamma och personliga avsnitt än de lite större avsnitten som släpps de andra veckorna.

Podden kommer ut på alla de vanliga ställena du lyssnar på dina poddar ex. Spotify, Apple poddcaster, Anchor o.s.v. Du kan kolla in fler avsnitt genom att söka upp Poddterapeuten alternativt följa länkarna här nedan! 

GLÖM INTE ATT PRENUMERERA PÅ PODDEN FÖR ATT INTE MISSA NYA AVSNITT NÄR DE SLÄPPS!

 

Paus

Detta material på 21 sidor skapades på efterfrågan från följare på både Youtube och Instagram. Det är många som har svårt att hitta sätt att hitta den typen av återhämtning som faktiskt känns stärkande och som ger dig ett andrum i vardagen. 

Genom materialet får du utforska ditt egna beteende, vad du behöver för att återhämta dig samt hur du kan skapa funktionella och bestående vanor i ditt liv.

Materialet är fyllt med smarta tips, praktiska övningar och utrymme att både skriva, skapa och reflektera. 

PAUS erbjuds i pdf – format

Beställ PAUS

250 kr inkl. moms

YouTube kanalen – Erika Landin

Varje måndag släpper jag en ny video på YouTube där jag pratar om psykisk hälsa. Videos har laddats upp kontinuerligt sedan december 2020 så det är i dagsläget ett otroligt stort material med tips, övningar och fakta. Du får här ett litet smakprov med fem stycken videos. Vill du fortsätta titta så finns länk längre ner på sidan till YouTube kanalen. 

Glöm inte att börja prenumerera på kanalen för att inte missa några nya avsnitt!

Instagram – LandinsTerapi

Flera dagar i veckan uppdateras Instagram med olika videos, reells, karusellposter och annat content som är skapat för att hjälpa dig vidga din förståelse för dig själv och din omgivning. Här nedan får du ett par alternativ av vad som poppar upp om du följer @landinsterapi. Kicka på bilden så hamnar du på inlägget. 

Läs mer

Samtalsterapi

Landins terapi erbjuder samtalsterapi med fokus på återhämtning som anpassas utifrån dig och dina önskningar. Tillsammans undersöker vi vart du vill och hur du kan fortsätta röra dig ditåt. Vi arbetar med samtal och praktiska övningar för att utmana, utforska och reflektera över ditt nuläge för att uppnå bestående beteendeförändringar.

Somatisk terapi

Denna somatiska behandling är en kroppsterapeutisk metod där vi arbetar med att hjälpa dig ta reda på vad ditt nervsystem behöver för att hitta avslappning, återhämtning och självreglering. Detta sker under en behandling där vi kombinerar samtal och medveten beröring.

Tre Månader

En journal för att skapa nya vanor och ett rikare liv

För att få tillgång till journalen betalar du 299 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 2 dygn får du kvitto samt journal via mejl. Glöm inte att kolla din skräpkorg.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

PAUS

En workbook om återhämtning

För att få tillgång till PAUS betalar du 250 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 2 dygn får du kvitto samt PAUS via mejl. Glöm inte att kolla din skräpkorg.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Vill du ha

Smarta tips för att leva ett meningsfullt liv?

Skriv in dina uppgifter och vi kommer att skicka ut smarta tips till dig. 

Din gratis gåva

Skickas till dig inom kort