Socionom, dipl. Samtals- & somatiskterapeut

Samtalsterapi

Fokus i våra samtal är att hitta verktyg som fungerar för dig och den situation du befinner dig i. För att beteendeförändring ska vara möjligt behöver du vilja våga, vilja utvecklas och vilja investera i dig själv.

Våra samtal kommer alltid anpassas utifrån dig och vad du sitter med i dagsläget, men andra har kontaktat mig bland annat för samtal kring:
 
  • Oro
  • Sorg
  • Stress
  • Livskriser
  • Självutveckling
  • Nyfiken på sig själv
  • Anknytningsproblematik
  • Stöttning att bibehålla nykterhet
 
Landins Terapi erbjuder samtal både i en samtalslokal i Stockholm samt online (både telefon och videosamtal). Anledningen till att finnas tillgänglig online är den ökade efterfrågan efter dessa år med pandemin. Många av de jag möter har behov av flexibiliteten av vart och hur vi möts. Det sänker även tröskeln för fler att söka stöd, då det för vissa upplevs tryggare att sitta i sina egna möbler.Upplägg för samtalsterapi

1. Första samtalet:

Alla samtalskontakter startar upp med att du får möjlighet att berätta om varför du önskar samtal. Du får utrymme att berätta och beskriva hur din vardag ser ut och vi undersöker vilka strategier du använt tills nu och tillsammans definierar ni behandlingsmål för kommande samtal. Under första samtalet tar vi alltså avstamp i din nuvarande verklighet och ser vad du önskar få ut av vår kontakt. 

2. Fortsatt samtalsterapi:

Efter ert första samtal påbörjar ni att närma er de uppsatta behandlingsmålen. Du väljer mellan att ha en 30 eller 50 minuter session. Samtalen innehåller en kombination av samtal och praktiska övningar där du får möjlighet att utmana invanda tankar och känslor. Du kommer få hemuppgifter att göra mellan våra träffar eftersom det vi talar om i våra samtal är viktiga och meningsfulla, 
men det stora förändringarna i din vardag kommer ske utanför våra samtal. Samtalsintervallen är individuell och
brukar vanligtvis vara varje eller varannan vecka.

3. Utvärdering:

Kontinuerligt under samtalen kommer vi utvärdera vad som sker för att försäkra oss om att vi arbetar mot rätt behandlingsmål eller om vi behöver förändra någonting. Detta gör vi för att samtalen ska fortsätta upplevas meningsfulla och hjälpsamma för dig. 

Enskilda samtal 30 min.
(Online):

400 kr inkl. moms

Enskilda samtal 50 min. (Online):

800 kr inkl. moms

Enskilda samtal 50 min.
(Behandlingsrum):

900 kr inkl. moms

Önskar du boka tid så skriv i kontaktfältet nedan.

Läs mer

stödmaterial

En stor del av Landins Terapi är att erbjuda möjligheter för dig att hitta fler sätt att utveckla din relation med dig själv. Det går att göra på många olika sätt och du behöver hitta de sätt som passar dig bäst. Därav detta smörgåsbord av olika stödmaterial.

Somatisk terapeut

Denna somatiska behandling är en kroppsterapeutisk metod där vi arbetar med att hjälpa dig ta reda på vad ditt nervsystem behöver för att hitta avslappning, återhämtning och självreglering. Detta sker under en behandling där vi kombinerar samtal och medveten beröring.

PAUS

En workbook om återhämtning

För att få tillgång till PAUS betalar du 250 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 2 dygn får du kvitto samt PAUS via mejl. Glöm inte att kolla din skräpkorg.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Tre Månader

En journal för att skapa nya vanor och ett rikare liv

För att få tillgång till journalen betalar du 299 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 2 dygn får du kvitto samt journal via mejl. Glöm inte att kolla din skräpkorg.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Vill du ha

Smarta tips för att leva ett meningsfullt liv?

Skriv in dina uppgifter och vi kommer att skicka ut smarta tips till dig. 

Din gratis gåva

Skickas till dig inom kort