Socionom & dipl. Samtalsterapeut

Samtalsterapi

Fokus i våra samtal är att hitta verktyg som fungerar för dig och den situation du befinner dig i. Den största uppgiften för mig som terapeut är att guida dig mot dina uppsatta mål och stötta dig att utmana dina förhållningssätt till tankar och känslor. Jag kan erbjuda dig verktyg och nya perspektiv som du sedan kommer få möjlighet att testa. För att beteendeförändring ska vara möjligt behöver du vilja våga, vilja utvecklas och vilja investera i dig själv.

Våra samtal kommer alltid anpassas utifrån dig och vad du sitter med i dagsläget, men andra har kontaktat mig bland annat för samtal kring:
 
 • Oro
 • Sorg
 • Stress
 • Livskriser
 • Självutveckling
 • Traumabearbetning
 • Anknytningsproblematik
 • Stöttning att bibehålla nykterhet
 
Landins terapi har under senaste året övergått allt mer till att genomföra samtalsterapi online utifrån en större efterfrågan, framförallt i samband med Covid-19. Samtalen fortsätter som tidigare fast i en miljö som känns trygg. Detta är några fördelar med onlinesamtal som framkommit: 
 
 • Tillgänglighet.
 • Sänker tröskeln för att söka hjälp.
 • Inget parkerande, pendlande eller trixande.
 • Samtalen genomförs där det känns tryggt och bekvämt.Samtalens upplägg ser ut såhär:

1. Första samtalet:

30 minuter.
Alla samtalskontakter startar upp med att du får möjlighet att berätta om varför du önskar samtal. Tillsammans med din terapeut definierar ni behandlingsmål för era kommande samtal. 

2. Samtalsterapi:

Efter ert första samtal påbörjar ni att närma er de uppsatta behandlingsmålen. Du väljer mellan att ha en 30 eller 50 minuter session. Samtalen innehåller en kombination av samtal och praktiska övningar där dy får möjlighet att utmana invanda tankar och känslor. Samtalsintervallen är individuell och brukar vanligtvis vara varje eller varannan vecka.

3. Utvärdering:

Kontinuerligt under era samtal kommer terapeuten ställa utvärderande frågor för att försäkra sig om att ni arbetar mot era behandlingsmål och att era samtal upplevs meningsfulla och hjälpsamma. 

Enskilda samtal 30 minuter:

350 kr inkl. moms

Enskilda samtal 50 minuter:

700 kr inkl. moms

Läs mer

Kalendern tre månader

- Gratis gåva

Journalen är upplagd över tre månader och fokuserar på att hitta nya vanor och nya sätt att uppnå ett rikare liv.  Tankeövningar varvas med daglig planering och värdebaserade övningar.

Mindfulness session

Medvetenhet i sig kräver träning, på samma sätt som en muskel behöver tränas för att bli starkare så behöver vi träna på att växla fokus och notera vad som sker här och nu.

Tre Månader

En journal för att hitta nya vanor och ett rikare liv

För att få tillgång till journalen betalar du 250 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 1 dygn får du kvitto samt journal via mejl.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Vill du ha

Smarta tips för att leva ett meningsfullt liv?

Skriv in dina uppgifter och vi kommer att skicka ut smarta tips till dig. 

Din gratis gåva

Skickas till dig inom kort