Socionom & dipl. Samtalsterapeut

Om oss

De människor jag mött under mitt liv har varit en bidragande faktor till mitt omättliga intresse för beteenden, förändring och den mänskliga förmågan. Det som driver mig framåt är kunskapen om varje människas inneboende styrka och motivation för att ta de där livsavgörande besluten och att våga utmana sina rädslor. Jag motiveras av att se ljuset som tänds i ögonen hos en person som tidigare varit fast i en upplevelse av att allt känns hopplöst.

Jag påbörjade min utbildning på socionomprogrammet i Stockholm där jag fick utöka mina kunskaper och uppfattningar om individen i vårt samhälle. Hur människor påverkas av sina omständigheter och sin uppväxt samt vilka förutsättningar vårt samhälle har för att stötta oss som invånare och hur denna stöttning ibland blir en stjälpning. Jag tog mina första steg som socialarbetare hos socialtjänsten innan jag påbörjade min utbildning för att bli samtalsterapeut med inriktning mot ACT och KBT hos lärosätet HumaNova. 

DSC_0237

Där fick jag utforska vad som låg bakom den där styrkan och motivationen jag sett både hos mig själv och mina medmänniskor. Jag utvecklade en verktygsbank för att stötta i beteendeförändring och motivationsarbete. Med detta i bagaget började jag arbeta som ungdomsbehandlare och familjebehandlare hos Magelungen. Dessa utbildningar och arbeten gav mig mod och trygghet för att nu kunna arbeta med det jag älskar…
Samtalsterapi i egen regi.

Landins terapi skapades ur drömmen att växa, genom kontakter och hårt arbete jobbade jag upp en kundkrets där jag fick utnyttja mina kunskaper om allt från trauma till självmedkänsla. Genom samarbeten med företag, bl.a. Bulten Hallstahammar AB, och genom mina privata klienter har jag fått utvecklas. Under varje samtal blir jag påmind om varför jag gör detta och varför detta är helt rätt väg i mitt liv.

Tre Månader

En journal för att hitta nya vanor och ett rikare liv

För att få tillgång till journalen betalar du 250 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 1 dygn får du kvitto samt journal via mejl.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Vill du ha

Smarta tips för att leva ett meningsfullt liv?

Skriv in dina uppgifter och vi kommer att skicka ut smarta tips till dig. 

Din gratis gåva

Skickas till dig inom kort