Socionom, dipl. Samtals- & somatiskterapeut

Somatisk behandling

Denna somatiska behandling är en kroppsterapeutisk metod som genom en inkännande, medveten och ofta stillsam beröring väcker kroppens självläkande förmåga, både psykiskt och fysiskt. 

Under behandlingen får du möjlighet att utforska ditt nervsystem, din förmåga till avslappning och din relation till dig själv. Eftersom vi alla är individer så behöver behandlingen anpassas efter just dig så en viktig komponent kommer vara DIG. Du kommer alltså vara medskapare under själva behandlingen. Det betyder inte att du måste veta vad och hur men det som behövs är en vilja att våga testa, våga känna efter och våga vara nyfiken på dig själv.

Behandlingen kan frigöra stagnationer som finns lagrade i kroppen efter allt från fysiska trauman till olika emotionella trassel under livet. Vår kropp har nämligen en fantastisk förmåga att försöka skydda oss från smärta och lidande på olika sätt vilket exempelvis kan vara att lagra tunga händelser och minnen på olika platser i kroppen. Dessa stagnationer kan resultera i smärta, avdomnad eller ingen känsla alls. Dock kan det bli väldigt påtagligt när stagnationerna och låsningarna i kroppen släpper taget. 

 

Behandlingen

En behandling brukar börja med att vi pratar om hur det kommer sig att du är här, dina förhoppningar och din relation till dig själv och din kropp. Därefter börjar vi arbeta med trygghet och avslappning: ibland sker det genom en meditation, att få röra sig i rummet, sitta nära varandra eller så går vi till behandlingsbänken. Det vanligaste är att du sitter eller ligger på rygg på bänken och du har alltid kläderna på under en behandling. Beröringen sker sedan på dina villkor och utifrån dina behov. Under beröringen får du utrymme att uppleva det som sker i din kropp och ibland ställer jag frågor – allt detta görs för att hjälpa dig att vidga både ditt språk kopplat till din kropp och din uppfattningsförmåga av din kropp och det som sker i dig. Efter behandlingen på bänken ges utrymme att dela sin upplevelse eller få vara tyst tillsammans i gemenskap.

 

Behandlingssession (60 min)
700:- (inkl. moms)

Önskar du boka tid eller veta mer, skriv i kontaktfältet nedan.

Läs mer

Samtalsterapi

Landins terapi erbjuder samtalsterapi med fokus på återhämtning som anpassas utifrån dig och dina önskningar. Tillsammans undersöker vi vart du vill och hur du kan fortsätta röra dig ditåt. Vi arbetar med samtal och praktiska övningar för att utmana, utforska och reflektera över ditt nuläge för att uppnå bestående beteendeförändringar.

stödmaterial

En stor del av Landins Terapi är att erbjuda möjligheter för dig att hitta fler sätt att utveckla din relation med dig själv. Det går att göra på många olika sätt och du behöver hitta de sätt som passar dig bäst. Därav detta smörgåsbord av olika stödmaterial.

PAUS

En workbook om återhämtning

För att få tillgång till PAUS betalar du 250 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 2 dygn får du kvitto samt PAUS via mejl. Glöm inte att kolla din skräpkorg.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Tre Månader

En journal för att skapa nya vanor och ett rikare liv

För att få tillgång till journalen betalar du 299 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 2 dygn får du kvitto samt journal via mejl. Glöm inte att kolla din skräpkorg.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Vill du ha

Smarta tips för att leva ett meningsfullt liv?

Skriv in dina uppgifter och vi kommer att skicka ut smarta tips till dig. 

Din gratis gåva

Skickas till dig inom kort