Socionom & dipl. Samtalsterapeut

Mindfulness

Flera studier har påvisat att en utvecklad förmåga att vara medveten i nuet samt att använda sin andning för att hantera känslor kan bidra till minskad stress och ökat välbefinnande. Mindfulness innebär att medvetet uppmärksamma vad som sker här och nu utan att döma och med en känsla av vänlighet

Fördelarna med att utöva mindfulness är att du på ett medvetet sätt utforskar vad som sker inom dig och du tränar upp en förmåga att släppa tankar om framtiden och dåtiden. Mindfulness kan förbättra:

  • Sömn
  • Ångest
  • Återhämtning
  • Självmedvetande
 
Mindfulness kan vara en paus på 10 sekunder, till en session på en timme. Hur just du behöver göra för att bli medveten om nuet kan vi utforska tillsammans. Att bli bra på att växla fokus och komma tillbaka till nuet tar tid och ju mer du över desto lättare blir det. Precis som en muskel behöver träning för att bli stark behöver vår hjärna träning för att hitta återhämtning och att växla fokus. 
 
Hos Landins terapi kan du få en vägledd mindfulness. Det passar för nybörjare och för den erfarna. Sessionen startar med ett par minuter där du har möjlighet att lämna önskemål och vi kommer prata igenom dina tidigare erfarenheter kring mindfulness. Därefter guidar jag dig igenom en session på 20-25 minuter. 
 
Innehållet kommer anpassas utifrån vad du önskar och du kommer få med dig en personlig mindfulness plan efter vår session för att du ska ha möjlighet att fortsätta på egen hand.
 
Landins Terapi kommer även ut till företag och arbetar både med enskilda medarbetare och grupper – primärt fokus är stresshantering.
 

Enskilda samtal
300 kr inkl. moms

Läs mer

Samtalsterapi

Landins terapi erbjuder samtal online med fokus på återhämtning och rehabilitering. Tillsammans formulerar vi behandlingsmål och fokuserar på de områden du önskar och har störst behov att tala om. Vi arbetar med praktiska övningar för att utmana och reflektera över beteendeförändringar.

Kalendern tre månader

- Gratis gåva

Journalen är upplagd över tre månader och fokuserar på att hitta nya vanor och nya sätt att uppnå ett rikare liv.  Tankeövningar varvas med daglig planering och värdebaserade övningar.

Tre Månader

En journal för att hitta nya vanor och ett rikare liv

För att få tillgång till journalen betalar du 250 kr samt lämnar dina kontaktuppgifter.
Inom 1 dygn får du kvitto samt journal via mejl.

Swish: 123 532 58 16
BankGiro: 5255 - 1511

Vill du ha

Smarta tips för att leva ett meningsfullt liv?

Skriv in dina uppgifter och vi kommer att skicka ut smarta tips till dig. 

Din gratis gåva

Skickas till dig inom kort